با حضور مدیرانی از ایزیپو، ایمینو و شبکه فن بازار ملی ایران؛
اولین نشست هماندیشی فنبازار تخصصی معدن برگزار شد
اولین نشست هماندیشی فنبازار تخصصی معدن بهصورت حضوری و مجازی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، اولین نشست هماندیشی فنبازار تخصصی معدن بهصورت حضوری و مجازی با حضور "خالقی" دبیر شبکه فنبازار ملی ایران، "وفایی فرد" مجری طرح زیستبوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) و مدیر فنبازار تخصصی معدن، "محمد گلستانی" مدیر توسعه صنعتی و فناوری سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران(ایزیپو) و جمعی از کارگزاران تجارت فناوری و مدیران فنبازارهای منطقهای برگزار شد.
در این جلسه، مجری طرح زیستبوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) و مدیر فنبازار تخصصی معدن به تشریح فعالیتهای مجموعه ایمینو پرداخته و برنامههای این مجموعه را برای ادامه فعالیتها و پیشبرد اهداف فنبازار تخصصی معدن ارائه کرد.
"وفایی فرد"، همچنین از تشکیل پردیس تخصصی معدن و صنایع معدنی خبر داد و با اشاره به وجود مراکز تحقیقاتی این مجموعه در شهرهای کرج، آذرشهر و یزد، گفت: در حوزه بینالملل نیز ظرفیتهای متعددی برای همکاری با ایمینو معرفی شد.
در ادامه، "عطائیپور" مشاور تجاریسازی فنبازار تخصصی معدن، به تشریح محورهای همکاری با اعضای شبکه پرداخت. این محورها شامل برگزاری رویدادهای استانی، نمایشگاهها و رویدادهای ملی، تکمیل بانک اطلاعاتی نیازهای حوزه معدن و دیگر فعالیتهای مرتبط بوده است.
همچنین "خالقی" دبیر شبکه فنبازار ملی ایران در سخنان خود، با تأکید بر دستاوردهای کوتاهمدت فنبازار تخصصی معدن، از همکاری مؤثر مجموعه ایمینو قدردانی کرده و اظهار کرد: برنامهریزیهای قوی و جامعی برای پیشبرد اهداف این فنبازار تا پایان سال انجام شده است.
وی در ادامه بر اهمیت تجاریسازی دستاوردهای دانشبنیانهای حوزه معدن از طریق این فنبازار تأکید کرد.
محمد گلستانی، مدیر توسعه صنعتی و فناوری سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران(ایزیپو) در این نشست با اشاره به ظرفیت واحدهای صنعتی و کسب و کارهای فعال در حوزه معدن در شهرکها و نواحی صنعتی و همچنین ظرفیت 20 فن بازار منطقه ای در کشور بر همکاری فن بازارهای منطقه ای، سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با ایمینو (فن بازار تخصصی معدن) تأکید کرد.
وی همچنین به ظرفیت بنگاه های کوچک و متوسط در تأمین نیازهای بنگاه های بزرگ به ویژه بنگاه های حوزه تخصصی معدن و اقلام راهبردی مورد نیاز آنها اشاره کرد و افزود: هم افزایی فن بازار تخصصی معدن و سایر فن بازارها با ساز و کار نظام مبادلات پیمانکاری فرعی می تواند این مهم را در برخی حوزه ها رقم بزند.
در پایان، نظرات و پیشنهادها کارگزاران و مدیران شبکه فنبازار ملی ایران درباره روشهای افزایش ارتباط و تعریف همکاریها مطرح شد.
این پیشنهادات شامل مشارکت در رویدادها، معرفی فناوریها، ارتقای فناوران، افزایش بهرهوری معادن و رفع نیازهای فناورانه حوزه معدن و صنایع معدنی بود.
نظر دهید