تيتر اخبار
  • 1403/11/08 - 11:43
  • - تعداد بازدید: 157
  • - تعداد بازدیدکننده: 153
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZkYf
رئیس کمیسیون کسب و کار خانه صنعت و معدن ایران:

تولیدکنندگان به انرژی های پاک و تجدیدپذیر روی بیاورند

رئیس کمیسیون کسب و کار خانه صنعت و معدن ایران، گفت: تولید کنندگان و صنعتگران از این پس گنجاندن طرح تامین انرژی تجدید پذیر را باید در نظر داشته باشند. ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در طرح اولیه تولید کنندگان بهترین راهکار پیشنهادی جهت تامین انرژی برق است. تولید کنندگان باید به انرژی های پاک و تجدید پذیر همچون انرژی خورشیدی روی بیاورند.

به گزارش ایزیپو، فرهادمرزی با بیان این مطلب، افزود: از این طریق تولید کنندگان از همان ابتدای شروع ساخت و ساز به این فکرخواهند بود که در محوطه اطراف واحد تولیدی جایگاهی را برای ایجاد نیروگاه خورشیدی در نظر بگیرند.

 وی با اشاره به اینکه اکثر شهرستان های کشور دارای شهرک صنعتی می‌باشند، اضافه کرد: به دلیل تمرکز و تجمع واحدهای تولیدی -صنعتی در این شهرک‌ها، امکانات، خدمات و رفاه نیزدراین شهرک‌ها فراهم است. شهرک‌ها دارای شناسنامه وزون بندی‌های مختلف می‌باشد که هر واحد در زون مخصوص به خود قرار می‌گیرد.

رئیس کمیسیون کسب و کار خانه صنعت و معدن ایران، مشکلی که در رابطه با این زون بندی‌ها وجود دارد را عدم رعایت فاصله ۱۵۰ متر مورد نظر اداره استاندارد یا سازمان غذا و دارو دانست و خاطرنشان کرد: به عنوان مثال: زون غذایی و زون شیمیایی در دو خیابان مجزا که از پشت به هم چسبیدندقراردارد که در این  صورت رعایت ۱۵۰ متر انجام نمی‌شود.

مرزی، اظهار امیدواری کرد که در ساخت شهرک‌های جدید، ایجاد زیرساخت‌های جدید با دقت بیشتری انجام گیرد.

 رئیس انجمن مدیران صنایع استان کرمانشاه با بیان اینکه دستگاه‌های خدمت رسان موظفند خدمات خود را تا ورودی شهرک‌ها ارائه دهند افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی نیز موظف است زیرساخت‌ها را در داخل شهرک‌ها آماده کرده و در زمان واگذاری زمین به متقاضیان خدمات زیربنایی باید ایجاد شده باشد.

مرزی، در خصوص احیای واحدهای راکد نیز تاکیدکرد: واگذاری تسهیلات به واحدهای نیمه آماده قبلی و تکمیل آن در مقابل پذیرفتن طرح‌های جدید پیشنهاد ما برای فع این مشکل می‌باشد.

 وی در توضیح بیشتر افزود: هدف شرکت شهرک‌های صنعتی با سازمان صنعت و معدن تعیین تکلیف واحدهای راکد می‌باشد؛ بدین صورت که صاحبان واحدهای راکد را اگر واقعاً قصد به ادامه تولید و فعالیت دارند حمایت کرده و موانع مشکلات آنها را مرتفع کنیم در مقابل اگر واحد تولیدی قابلیت راه‌اندازی نداشته باشد با نرخی عادلانه و متعارف در اختیار شخص جدیدی قرار می‌گیرد تا به جای ساخت و ساز واحد جدید و دریافت مجوز واحد آماده را در اختیار گرفته و آن را راه اندازی و احیا کند.

  • گروه خبری : سرخط خبرها,گروه سایر اخبار,اخبار مدیران,کرمانشاه
  • کد خبر : 31199
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب