در جریان بازدید معاون سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی رقم خورد؛
نشست با دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و اتریش و مدیرکل بازاریابی و تجاریسازی صنایعدستی وزارت میراث/ تاکید بر فرصتهای صادرات صنایع دستی ایران به اتریش و اتحادیه اروپا/ همافزایی برای توسعه صنایع دستی از طریق ظرفیت خوشههای کسب و کار
در حاشیه سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، نشستهای مشترک معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و اتریش و همچنین مدیرکل دفتر بازاریابی و تجاریسازی صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، در راستای اجرای استراتژی توسعه بازار محصولات منتخب و کیفی خوشه حصیربافی میناب و به منظور بررسی ظرفیتهای مشترک، امکانسنجی و رایزنی توسعه بازار صادرات محصولات به کشور اتریش و اتحادیه اروپا نشست مشترکی با حضور معاون سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان، مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان هرمزگان و عامل توسعه خوشه حصیربافی میناب در جریان برگزاری نمایشگاه ملی صنایع دستی در محل پاویون اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان هرمزگان/ غرفه خوشه حصیربافی میناب با مشارکت شرکت شهرکهای صنعتی استان هرمزگان برگزار گردید.
در این نشست خوشه حصیربافی میناب معرفی و محصولات و مزیت های رقابتی آن به اتاق مشترک بازرگانی ایران و اتریش تبیین شد.
بررسی بازار و شرایط عمومی بازاریابی و امکانسنجی صادرات محصولات و مصنوعات بر پایه حصیر تولید شده توسط خوشه حصیربافی میناب به کشور اتریش و سایر کشورهای اتحادیه اروپا از مسیر اتاق بازرگانی مشترک و معرفی مدل توسعه خوشه ای سازمان صنایع کوچک و تبیین خدمات و دستاوردها و نتایج اجرای مدل توسعه خوشه ای تا کنون از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بوده است.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در این نشست ضمن معرفی کوتاه مدل توسعه خوشه های صنعتی و تاریخچه آن به معرفی خوشه حصیربافی میناب پرداخته و با اشاره به مطالعات صورت پذیرفته و تهیه نقشه خوشه، ظرفیت های بالقوه و بالفعل شناسایی شده از خوشه حصیربافی میناب را مورد تبیین قرار داد.
"طهمورث لاهوتی" استراتژی توسعه بازار را جزو رویکردهای مهم و ملزوم برای پایداری صنعت و توسعه شبکه عرضه محصولات، ارتقای قابلیت های رقابتی،بهبود زنجیره ارزش و برندینگ جهانی محصولات ایرانی (خاصه حصیر میناب) دانست و اظهار کرد: این موضوع در برنامه عمل خوشه حصیربافی میناب نیز پیش بینی شده است و امیدواریم تا با این هم رسانی ارزشمند، فرصت های همکاری دو سویه در حوزه توسعه بازار، انتقال فناوری و بهبود شاخص های پایداری و ارتقای پروفایل جهانی حصیر میناب هم افزا شده و فصل جدیدی در حوزه توسعه خوشه ای با مشارکت و همکاری اتاق مشترک بازرگانی ایران و اتریش رقم بخودرد.
"سیدامیر امیری زاد" مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان نیز با بیان آمارهایی کمی از عملکرد خوشه حصیربافی علی الخصوص در بخش تولید، تعداد صنعتگران و میزان فروش سالیانه و حجم صادارت آن در استان هرمزگان، توضیحاتی را ارائه کرد.
همچنین شیرخانی، مشاور خوشه حصیربافی میناب به ارائه توضیحاتی پیرامون انتظارات و فرصت های پیش رو در خصوص محصولات منتخب خوشه صحبت های کوتاهی را ارئه نمودند.
"علی عیانبد" دبیر کل اتاق مشترک بازرگانی ایران و اتریش نیز به جذابیت بالای موضوع، تازگی مسئله و ظرفیت های اتاق مشترک بازرگانی ایران و اتریش اشاره کرد و توضیحاتی را پیرامون کارگروه های اتاق و خدمات قابل ارائه توسط اتاق ارائه داد.
در ادامه وی در خصوص استراتژی توسعه بازار برای محصولات و مصنوعات بر پایه حصیر خوشه حصیربافی میناب به بازارهای کشور اتریش و اتحادیه اروپا توضیحاتی را ارائه نمودند که بسیار امیدبخش، جذاب و جالب برای همه شرکت کنندگان در جلسه بود.
مقرر شد جلسات مشترک تکمیلی بین اتاق بازرگانی مشترک ایران و اتریش و خوشه حصیربافی میناب جهت شناسایی ظرفیت ها و فرصت های ورود محصولات خوشه حصیربافی میناب به اتریش و اتحادیه اروپا در آینده بسیار نزدیک برگزار شود.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران همچنین با "فرزاد اجانی" مدیرکل دفتر بازاریابی و تجاریسازی صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار بر هم افزایی در جهت توسعه صنایع دستی کشور از طریق ظرفیت برنامه اجرایی خوشه های کسب و کار تأکید شد.
گفتنی است که در این نمایشگاه با همکاری وزارت میراث فرهنگی و گردشگری بیش از ۵ خوشه صنایع دستی از ۴ استان (هرمزگان، زنجان، سمنان و چهارمحال و بختیاری )محصولات و دستاوردهای خود را به نمایش گذاشتند.
نظر دهید