معاون وزیر صمت در نشست با اعضای هیئتمدیره شرکت خدماتی شهرک صنعتی شمسآباد عنوان کرد:
تشکیل کارگروه سه جانبه برای پیگیری تامین انرژی مورد نیاز شهرکهای صنعتی/ پیگیری ردیف بودجه نوسازی و بازسازی زیرساختهای صنعتی در بودجه کشور/ تأمین کسری برق مورد نیاز صنایع از طریق انرژی خورشیدی
معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، گفت: کارگروهی ۵ نفره برای پیگیری تامین انرژی مورد نیاز هر شهرک صنعتی متشکل از دو نفر از شرکت خدماتی شهرک، دو نفر از شرکت شهرکهای صنعتی استانی و یک نفر به نمایندگی از اداره کل صمت استان تشکیل میشود و با انعطاف و مشارکت با بخش خصوصی موضوع را جلو میبرد.
به گزارش ایزیپو، رضا انصاری در نشست با اعضای هیئتمدیره شرکت خدماتی شهرک صنعتی شمسآباد، افزود: وظیفه خود میدانم که در کنار صنعتگران و فعالان اقتصادی باشم، حل مسائل و مشکلات با تبادل نظر و هماهنگی به کمک همدیگر اتفاق میافتد.
وی با بیان اینکه باید شرایط فعالیت تولیدی را تسهیل نماییم، اضافه کرد: موضوع ناترازی موضوع مهمی است که کم و بیش با آن دست و پنجه نرم میکنیم، جلسات مختلفی برگزار کردیم، وزارت نیرو و توانیر انعطاف لازم را برای تسهیل شرایط دارند و آماده هرگونه همکاری میباشند.
تشکیل کارگروه سه جانبه برای پیگیری تامین انرژی مورد نیاز شهرکهای صنعتی
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، ادامه داد: کارگروهی ۵ نفره برای پیگیری تامین انرژی مورد نیاز هر شهرک صنعتی متشکل از دو نفر از شرکت خدماتی شهرک، دو نفر از شرکت شهرکهای صنعتی استانی و یک نفر به نمایندگی از اداره کل صمت استان تشکیل میشود و با انعطاف و مشارکت با بخش خصوصی موضوع را جلو میبرد.
انصاری، با بیان اینکه برای صنعتگرانی که طرحهای توسعهای دارند اولویت قائل میشویم، تصریح کرد: در خصوص واگذاری زمینهای صنعتی برای طرحهای تولیدی آماده همکاری هستیم و در جایی که لازم بود دستورالعملها را اصلاح میکنیم، اولویتها هم باید عملیاتی شوند.
وی همچنین در خصوص برخی از موارد مطرح شده توسط اعضای شرکت خدماتی شهرک صنعتی شمس آباد از جمله ساخت مدرسه و مرکز توانمندسازی، طرح تفصیلی امنیت شهرک و اصلاح قوانین نحوه واگذاری و اداره امور شهرک صنعتی خواست تا صنعتگران پیشنهادات عملیاتی خود را با ارائه راهکارهای زمانبندی شده و بودجه و تامین مالی ارائه دهند.
نیاز ۳۴ هزار میلیارد تومانی برای نوسازی و بازسازی زیرساختهای فرسوده شهرکهای صنعتی
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه ۴۸۰ هزار میلیارد تومان به قیمت امروز زیرساختهای صنعتی ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: ۳۴ هزار میلیارد تومان برای نوسازی و بازسازی زیرساختهای فرسوده در شهرکها و نواحی صنعتی بودجه نیاز داریم، این موضوع از اولویتهای ما میباشد و با نمایندگان مجلس شورای اسلامی رایزنیهای لازم را انجام داده ایم.
پیگیری ردیف بودجه نوسازی و بازسازی زیرساختهای صنعتی در بودجه کشور
انصاری، در ادامه سخنان خود، تصریح کرد: به دنبال گنجاندن ردیف بودجه تحت عنوان نوسازی و بازسازی زیرساختهای صنعتی در بودجه امسال در کنار دیگر ردیفهای موجود هستیم، این موضوع را با رایزنی پیش میبریم که اعضای شرکت خدماتی شهرک صنعتی شمس آباد و همه فعالان اقتصادی از ظرفیتها و پتانسیل های خود برای پیشبرد این موضوع استفاده نمایند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: اداره شهرکها باید مشابه الگوی شهرداریها باشد، این هم مبنای عقلانی و هم حقوقی دارد و بخشی از مالیات در اختیار اداره کنندگان شهرکهای صنعتی به عنوان مالیات دهندگان قرار بگیرد.
شهرکهای صنعتی نهادهای اجتماعی و اقتصادی هستند
رئیس هیئت مدیره و مدیره عامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، افزود: شهرکهای صنعتی نهادهای اجتماعی و اقتصادی هستند، نوع نگاه به آنها باید تغییر یابد، بنگاههای اقتصادی با شهرکهای صنعتی تفاوتهای ماهوی و آشکاری دارند، ذهن سیاستگذاران و برنامه ریزان به این نکته باید جلب شود.
اشتغال ۴۷ هزار نفری در شهرک صنعتی شمس آباد
انصاری، با بیان اینکه شهرکهای صنعتی زیستگاه بخش قابل توجهی از مردم است، ادامه داد: در همین شهرک صنعتی شمس آباد ۴۷ هزار نفر نیروی کار فعال مشغول به کار هستند و نشانگر این موضوع است که شهرکهای صنعتی بنگاههای کوچک مردمی هستند.
وی، همچنین بر موضوع حمایت از سرمایهگذار و سرمایهگذاری و خلق ثروت و عدالت محوری تاکید کرد و از همگان خواست به یک فهم مشترک در این حوزه برسند.
شرکتهای خدماتی بهترین ابزار برای کمک به شهرکهای صنعتی هستند
معاون وزیر صمت همچنین شرکتهای خدماتی را بهترین ابزار برای کمک به شهرکهای صنعتی دانست و از آنها خواست به تقویت همدیگر و تعامل و هم افزایی با بخش دولتی بپردازند.
تأمین کسری برق مورد نیاز صنایع از طریق انرژی خورشیدی
انصاری، با بیان اینکه بر اساس قوانین و مقررات کشور اولویت قطع برق نباید بخش صنعت باشد، تصریح کرد: میزان برق مصرفی شهرکها و نواحی صنعتی کشور طی پاییز امسال حدود ۳ هزار مگاوات بوده است، با هدفگذاریهای انجام شده توسط دولت تا ۳۰ هزار مگاوات از طریق انرژی خورشیدی برق در کل کشور قابل تامین است، پس انرژی خورشیدی توان تأمین برق صنایع را دارد.
در این نشست که با حضور مدیرکل صمت و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی تهران برگزار شد، چالشها و فرصتهای همکاری مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای مناسب برای توسعه و بهبود عملکرد واحدهای تولیدی ارائه شد.
در این نشست همچنین اعضای هیات مدیره شرکت خدماتی شمس آباد به بیلن مهمترین دغدغه های خود در خصوص مسائل کلیدی شهرک صنعتی شمسآباد پرداختند.
صادقی، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی تهران و سیجانی مدیرکل صمت استان تهران نیز در این نشست، گزارشی از اقدامات صورتگرفته و مسائل مرتبط با شهرک صنعتی شمس آباد را ارائه دادند.
در این نشست موضوعات مهمی از جمله مشکلات بیمه، پایانکار، دارایی، صدور اسناد مالکیت، ناترازی انرژی و تامین برق مورد بررسی قرار گرفت و در همین راستا، تصمیمات لازم برای حل این چالشها اتخاذ شد.
شهرک صنعتی شمسآباد بهعنوان یکی از بزرگترین و مهمترین شهرکهای صنعتی کشور، میزبان مجموعهای از شرکتهای دانشبنیان و واحدهای تولیدی پیشرو است که نقش مؤثری در توسعه تولید داخلی و اشتغالزایی دارند.
این جلسه با تمرکز بر تقویت همکاری میان نهادهای مرتبط و رفع موانع پیش روی صنعتگران شهرک به پایان رسید.
نظر دهید