رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه اعلام کرد:
آمادگی واحدهای صنعتی برای احداث نیروگاه خورشیدی در صورت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت
رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه با بیان اینکه بحران تامین انرژی در چند سال اخیر به دغدغهای برای صاحبان صنایع تبدیل شده است، تصریح کرد: برای تامین برق میشود در شهرکهای بزرگ زمینهایی برای احداث نیروگاههای خورشیدی اختصاص داد تا بخشی از انرژی مصرفی تامین شود.

به گزارش ایزیپو، جهانبخش شکری اظهار داشت: در نشستهایی که با صنایع استان داشتهایم واحدهای صنعتی برای احداث نیروگاه خورشیدی در محوطه و سقف واحدهای خود اعلام آمادگی کردند؛اما این کار نیازمند حمایت دولت با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت است.
این عضو هیئت رئیسه خانه صنعت و معدن ایران با اشاره به تعطیلیهای مکرر واحدهای تولیدی به واسطه عدم تامین برق و گاز، گفت: در ۹ ماه ابتدایی سال، واحدها جمعاً ۳ ماه هم کار نکردهاند. اگر انتظارداشته باشیم با توجه به هزینههای بالای احداث نیروگاه خورشیدی و این شرایط اقتصادی خودشان نیروگاه خورشیدی احداث کنند این اتفاق نخواهد افتاد. واحدهای صنعتی نهایتاً امکان تامین ۱۰ تا ۲۰ درصد سهم آورده را دارند.
وی ایجاد شهرکهای صنعتی را مانع از پراکندگی صنایع دانست و گفت: سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی با احداث شهرکها و نواحی صنعتی در شهرها و شهرستانها، به ویژه برای صنایع کوچک زیرساختهای لازم را فراهم میکند.
شکری با اشاره به اشتغالزایی و توسعه اقتصادی در شهرکهای صنعتی خاطرنشان ساخت: اگر شهرکهای صنعتی احداث نمیشدند باید دولت برای تک تک این واحدها در نقاط مختلف، زیرساختهای: جاده، آب، گاز، برق و... را فراهم میکرد.
رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه بیان داشت: معمولاً صنایع کوچک و متوسط در شهرکهای صنعتی استقرار پیدا میکنند اما در کرمانشاه با توجه به امکانات و زیرساختهای مناسبی که در شهرک صنعتی زاگرس فراهم شده است صنایع بزرگ نیز در این شهرک صنعتی اجرا و در آستانه بهرهبرداری هستند.
نماینده خانه صنعت و معدن ایران در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور، در بخش دیگری از این گفتگو به احیا واحدهای راکد و نیمه فعال اشاره و تصریح کرد: بالغ بر ۹۰ درصد واحدهای راکد و نیمه تعطیل مشکل تامین مالی چه در حوزه تامین سرمایه در گردش و چه در حوزه تامین سرمایه تکمیلی را دارند. سرمایهگذاران اندوخته چند ساله خود را هزینه کردهاند و بانکها درمیانه ی راه آنها را رها کردهاند و کار به اتمام نرسیده است.
وی افزود: بانکها همراهی کامل را انجام نمیدهند. وزارت صمت و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی باید با اختصاص ردیف بودجهای در قالب کمکهای فنی اعتباری و قرار دادن آن در اختیار بانکها به عنوان بخشی از سود تسهیلات زمینه همکاری بانکها را فراهم کنند تا واحدهای نیمه کاره تکمیل و واحدهای راکد مجدداً راهاندازی شوند.
نظر دهید